Gubbsurfs sitemap

Detta är vår sitemap, där du hittar allt på vår sida samlat på en och samma plats. På denna karta hittar du alla kategorier och underkategorier som tar dig rakt till rätt länkar. Allt för att det ska gå snabbt och enkelt för dig att söka efter företag på nätet.

Elektronik
Datorer
Mobilelektronik
Övrigt
Radio & TV
Tillbehör
Hälsa
Behandlingar
Hälsokost
Övrigt
Socialvård
Spabehandling
Träning
Yoga & Meditation
Hem & Hem
Fastighetsmäklare
Hantverkare
Heminredning
Hustillverkare
Övrigt
Vägg & Golv
VVS
Industri
Lager
Miljö
Övrigt
Pallar
Tillverkning
Transporter
IT & Media
Bloggar
Konsulter
Marknadsföring
Mediabyråer
Övrigt
Reklambyråer
Länder
Belgien
Danmark
England
Finland
Frankrike
Holland
Irland
Italien
Norge
Övrigt
Polen
Spanien
USA
Nöjen & Fritid
Fritid
Konferens
Övrigt
Resor
Underhållning
Weekend

Alan Rickman

Alan Sidney Patrick Rickman (född 21 februari 1946) är en engelsk skådespelare på scenen och skärmen. Han är en känd teaterskådespelare i moderna och klassiska produktioner och en före detta medlem av Royal Shakespeare Company .

Hans breakout resultat var som Vicomte de Valmont i Les Liaisons Dangereuses , för vilken han nominerades till en Tony Award . Rickman är känd för sina filmföreställningar som Hans Gruber i Die Hard , Severus Snape i Harry Potter-filmerna , Eamon de Valera i Michael Collins , och Metatron i Dogma .

Rickman har också haft ett antal andra noterbara filmroller som sheriffen av Nottingham i Robin Hood: Prince of Thieves , Jamie i Truly, Madly, Deeply , PL O'Hara i ett väldigt stort äventyr och överste Brandon i Ang Lee : s 1995 film Förnuft och känsla . På senare tid spelade han domare Turpin i filmen anpassning av Stephen Sondheim: s musikal Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street .